Christelijke basisschool Den Haag

Een basisschool speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van uw kind. Hierin vertrouwt u uw kind toe aan de door u gekozen school met een gezellige sfeer en passende leeromgeving. Fontein besteed veel aandacht aan normen en waarden, samenwerking en zelfstandigheid. Als u op zoek bent naar een christelijke basisschool in Den Haag die uw kind iets extra’s probeert mee te geven aan de hand van zijn of haar eigen niveau, dan bent u bij Fontein aan het juiste adres.

Christelijke basisschool in Den Haag

Fontein is onderdeel van Octant, hieronder vallen 10 christelijke basisscholen in de omgeving van Den Haag en Pijnacker. De 3 kernwaarden van Octant dienen daarom ook als basis voor ons onderwijs: ‘zelfbewustzijn, ‘ontdekkend leren’ en ‘duurzaam samen’. Als christelijke basisschool in Den Haag bieden wij ontwikkelingsgericht onderwijs. Leerlingen kunnen voor elk vak op hun eigen niveau werken om lesdoelen te behalen. Wij vinden het belangrijk om het beste in ieder kind naar boven te halen. Wanneer de klas na uitleg zelfstandig aan het werk gaat, krijgt een klein groepje leerlingen extra hulp en aandacht bij het maken van hun opdrachten. Daarentegen, kinderen die minder uitleg nodig hebben, worden middels opdrachten op hoger niveau extra uitgedaagd.

“De school zorgt ervoor dat mijn dochter zich altijd uitgedaagd voelt en zo het beste in haarzelf naar boven haalt. Op de Fontein verveelt ze zich nooit!”
Marlies Sigmond
Dochter in groep 2

Fontein in cijfers

Wij vinden dat een plezierige sfeer en een fijne leeromgeving net zo belangrijk is als de kwaliteit van ons onderwijs. Daarom zijn wij ook blij dat ons onderwijs, persoonlijke aanpak en professionele wijze zo goed wordt beoordeeld door leerlingen en ouders. Fontein scoort op bijna alle belangrijke thema’s boven het landelijk gemiddelde. Onze leerlingen beoordelen de kwaliteit van het onderwijs met een 8,2 en de sfeer met een 8,5.

U kunt deze pagina bekijken voor nog meer cijfers, rapporten en prestaties van Basisschool Fontein.

Christelijke basisschool in Den Haag
Meer weten?

Meer weten?

Wilt u meer informatie over christelijke basisschool Fontein in Den Haag? Hieronder kunt u onze schoolgids downloaden, of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Download

Vraag een kennismakingsgesprek aan