Werken bij Octant

Management Assistent
16 - 24 uur

Octantschool Fontein is een basisschool met ongeveer 400 leerlingen in de wijk Ypenburg in Den Haag. Het team bestaat uit ongeveer 40 collega's die ervoor willen zorgen dat alle kinderen met plezier naar school gaan om te leren en ontwikkelen. Samen met kinderopvang Morgen zijn wij op weg om een Kindcentrum te worden. Welke spin in het web komt ons ondersteunen?
Meer info

Schooldirecteur
32 - 40 uur

Heb jij ook behoefte aan een baan waarin je elke dag met veel energie en leuke collega’s aan de slag gaat? Werken bij Octant betekent werken met plezier.   Wij zijn op zoek naar een directeur voor Octantschool Fontein in Ypenburg (Den Haag). Duo-directeurschap is ook mogelijk! Als (duo)directeur ben je verantwoordelijk voor het onderwijskundig beleid, de kwaliteit van het onderwijs en de ontwikkeling van de school. Je geeft leiding aan een team van leraren en ondersteunend personeel.   Fontein bestaat uit een team van 40 professionals (OP en OOP) We werken samen met kinderopvang Morgen aan de verdere ontwikkeling van het kindcentrum. Daarnaast onderscheidt Fontein zich als een begaafdheidsprofielschool (BPS). Samen motiveren we onze leerlingen om uit te groeien tot zelfstandige, zelfsturende, in de wereld geïnteresseerde mensen.   Werken bij Octant heeft vele voordelen:  Jij wordt gezien! Dat lukt omdat we een middelgrote organisatie zijn.  Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop. Volg training en nascholing, o.a. via de Octant Academie.  Je krijgt in je nieuwe baan een goede introductie aangeboden.  We bieden je de mogelijkheid om mee te delen in de Octanttoelage, een jaarlijks extraatje op je rekening.  Ook leuk om te weten: onze collega’s zijn het meest tevreden over de samenwerking en de inhoud van hun werk op de Octantscholen (bron: tevredenheidsonderzoek november 2022).
Meer info

Leerkracht midden- of bovenbouw
32 - 40 uur

Dat wij als Fontein onderdeel van de onderwijsorganisatie Octant zijn en werken met de kernwaarden Ontdekkend leren, Duurzaam samen en Zelfbewustzijn, kun je allemaal lezen op onze website. Wat we jou te bieden hebben, lees je hieronder. Jij als professional kan je makkelijk en vloeiend binnen onze school bewegen waar zelfstandig werken een belangrijke plek inneemt. Jij stelt leerdoelen van kinderen centraal en komt terecht in een positief en enthousiast team.
Meer info

Open sollicitatie

Bij Octant zijn we altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste en gedreven collega's! Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen. Klik snel verder.
Meer info