Persoonlijk contact

Wij ontmoeten u graag! Neem contact op voor een persoonlijke rondleiding of maak kennis met ons tijdens één van onze andere activiteiten!

Persoonlijke rondleiding

Voor een fijne schooltijd is een prettige sfeer op school net zo belangrijk als de kwaliteit van het onderwijs. Wij snappen daarom goed dat u de sfeer op onze school zelf wilt ervaren! Wij nodigen u van harte uit voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding, zodat u een goed beeld krijgt of Fontein past bij u en uw kind. U mag ons altijd bellen voor het maken van een afspraak, of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Persoonlijke rondleiding Fontein Octant
Goede doelendag Fontein Octant

Goede doelendag

2 juni 2017 organiseert Fontein voor de derde keer de tweejaarlijkse Goede Doelendag op school. Op deze dag lopen de kinderen 's ochtends een sponsorloop terwijl ze 's middags proberen ze op een creatieve manier geld te verdienen tijdens de goede doelenmarkt. Ook verkopen ze verschillende dingen en is er een loterij. De helft van de opbrengsten van deze dag gaat naar de school voor de aanschaf en het onderhoud van ICT-middelen, de andere helft wordt geschonken aan goede doelen. Wij zijn trots dat we ieder jaar zo'n 2000 ouders en externen mogen verwelkomen op deze hartverwarmende dag!

Goede doelendag Fontein Octant

Octant ouderavond

Voor bestaande en oriënterende ouders organiseert Octant ouderavonden. Op deze avond kunt u op een inspirerende en informatieve manier kennis maken met een basisschool. Op deze avonden worden lezingen en workshops georganiseerd rondom een thema dat te maken heeft met u en uw kind. Hierbij kunt u kennismaken met onze school, leerkrachten, andere ouders en onze manier van lesgeven. 2 juni wordt een dergelijke avond georganiseerd op Fontein.