Persoonlijk contact

Wij ontmoeten u graag! Neem contact op voor een persoonlijke rondleiding of maak kennis met ons tijdens één van onze andere activiteiten!

Persoonlijke rondleiding

Voor een fijne schooltijd is een prettige sfeer op school net zo belangrijk als de kwaliteit van het onderwijs. Wij snappen daarom goed dat u de sfeer op onze school zelf wilt ervaren! Wij nodigen u van harte uit voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding, zodat u een goed beeld krijgt of Fontein past bij u en uw kind. U mag ons altijd bellen voor het maken van een afspraak, of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, om een afspraak te maken.

Persoonlijke rondleiding Fontein Octant

Blijf op de hoogte

We houden u als ouder op verschillende manieren op de hoogte van de ontwikkeling van uw kind en van schoolzaken in het algemeen. Op deze pagina leest u hoe.

Octant ouderavond

Voor huidige en toekomstige ouders organiseert Octant ouderavonden. Op deze ouderavonden kunt u op een inspirerende en informatieve manier kennis maken met een basisschool. Als school kiezen we dan bijvoorbeeld een thema uit om u te informeren.