Persoonlijk contact

Wij ontmoeten u graag! Neem contact op voor een persoonlijke rondleiding of maak kennis met ons tijdens één van onze andere activiteiten!

Persoonlijke rondleiding

Voor een fijne schooltijd is een prettige sfeer op school net zo belangrijk als de kwaliteit van het onderwijs. Wij snappen daarom goed dat u de sfeer op onze school zelf wilt ervaren! Wij nodigen u van harte uit voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding, zodat u een goed beeld krijgt of Fontein past bij u en uw kind. U mag ons altijd bellen voor het maken van een afspraak, of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Persoonlijke rondleiding Fontein Octant

Octant ouderavond

Voor bestaande en oriënterende ouders organiseert Octant ouderavonden. Op deze avond kunt u op een inspirerende en informatieve manier kennis maken met een basisschool. Op deze avonden worden lezingen en workshops georganiseerd rondom een thema dat te maken heeft met u en uw kind. Hierbij kunt u kennismaken met onze school, leerkrachten, andere ouders en onze manier van lesgeven.